Opleidingen, (perfectie)trainingen en workshops

Opleidingen, (perfectie)trainingen en workshops


Bij ANROSA kun je terecht voor opleidingen, (perfectie)trainingen en workshops. Tijdens deze trainingen krijg je de tools, technieken, theorie en zelfverzekerdheid aangereikt om uit te blinken in je vak zodat je je  werk (met veel training) perfect uit kunt voeren.


Ik heb me vooral toegelegd op het geven van (perfectie)trainingen omdat deze tak van opleiden mij heel goed ligt. Ik leg de vinger op de spreekwoordelijke zere plek, ik laat je zelf nadenken en hou je een spiegel voor, zodat je je bewust wordt van je valkuilen en je op die manier veel sneller jezelf gaat verbeteren.

Dit doe ik 1 op 1 zodat mijn focus volledig op jouw is gericht. Tijdens mijn trainingen gaan we alles wat extra aandacht nodig heeft aanpakken. Van jouw theorie, technieken, zithouding, alles komt aan bod.

Hierdoor ga jij altijd met meer kennis over jezelf en je vak de deur uit dan aan het begin van je les en ben je in staat om het geleerde meteen uit te voeren en toe te passen. De  trainingen worden in overleg samen ingepland.

Privé perfectietrainingen (halve of hele dag, resp. €125,- of €250,- incl. certificaat) 


Hoe wordt een nagel nu opgebouwd? Waar moet je op letten? Hoe vijl je een nagel perfect in model met frees en/of met de hand? Hoe kun je strak lakken en hoe voer je een snelle nabehandeling uit? Deze en nog meer onderwerpen kunnen aan bod komen tijdens een perfectie training. Deze trainingen zijn dan ook afgestemd op jouw behoeften en wensen. Wat zijn de technieken waar je nog mee worstelt ofwel waar wil jij je in perfectioneren? Naar aanleiding van jouw keuze gaan we een dagdeel, dag of meerdere dagen in mijn salon samen werken aan jouw doelen. We werken 1 op 1 zodat alle aandacht op jouw is gericht.

Design workshops (halve of hele dag, resp. €90,00 of €150,-, incl. certificaat)


Nailart, het is zo leuk om te doen! Maar hoe begin je en hoe bouw je een nailart op en uit? Dat leer je tijdens mijn workshops. Deze workshops kunnen ook op locatie gegeven worden bij voldoende aanmeldingen.


Deze workshops zijn verdeeld in verschillende onderwerpen;

  • Acryl design
  • Gelpolish design
  • Spring designs
  • Summer nailart
  • Fall designs
  • Christmas artNB: Alle bedragen zijn exclusief 21% BTW.
Wil je meer informatie? Neem gerust contact met mij op.