Prive en perfectietrainingen

Privé- en perfectietrainingen


Bij ANROSA kun je terecht voor privétrainingen en perfectietrainingen. Tijdens deze trainingen krijg je de tools, technieken, theorie en zelfverzekerdheid aangereikt om uit te blinken in je vak zodat je je  werk perfect uit kunt voeren.


Ik geef op mijn locatie trainingen in groepsverband (max. 6 personen) of 1 op 1 prive trainingen. Wil je een training boeken? Ga dan naar mijn webshop op deze site te vinden.  


Voor meer informatie kun je me bellen of mailen op;

06-18077994 of info@anrosanagelsalonenopleidingen.nl

Privé- en perfectietrainingen

(hele dag,- €250,- incl. certificaat) 


Ik heb me vooral toegelegd op het geven van prive- en perfectietrainingen omdat deze tak van opleiden mij heel goed ligt. Ik leg de vinger op de spreekwoordelijke zere plek, ik laat je zelf nadenken en hou je een spiegel voor, zodat je je bewust wordt van je valkuilen en je op die manier veel sneller jezelf gaat verbeteren.


Loop jij tijdens je werk in de salon aan tegen zaken waarvan je niet weet hoe ze op te lossen? Vindt je dat je te lang doet over je prep bij een nabehandeling of heb je bijvoorbeeld moeite met je product beheersing, vijltechnieken, of wil je strakker lakken? Wat het ook is, neem contact met me op, dan plannen we een privé training in.


Tijdens een privétraining gaan we alles wat extra aandacht nodig heeft aanpakken en laat ik je zien wat je anders kunt doen om efficiënter, beter en sneller te werken. Dit doe ik met veel geduld, aandacht, nuchterheid en humor. En daarbij is geen enkele vraag die jij stelt raar of gek.  


Samen gaan we aan de slag zodat je na de training met meer kennis over jezelf en je vak de deur uit gaat. Je bent in staat om het geleerde meteen uit te voeren en toe te passen.


En het stopt niet na je training. Je kunt altijd je werk opsturen zodat ik ernaar kan kijken en je feedback kan geven. Ook kun je altijd bij me terecht om je vragen te stellen.

 
 
 
 

Floris Burgwal 80, 2907 PH Capelle aan den IJssel  -  06-18077994  -  info@anrosanagelsalonenopleidingen.nl

KvK nr: 63126281  -  BTW-ID NL002188306B05  -  Copyright 2015  -  Powerd by ANROSA Nagelsalon & Opleidingen