Gelpolish

Gelpolish


Wil jij een lang houdende kleur lak op je natuurlijke nagels? Dan is Gelpolish wat voor jou!


Wat is gelpolish?

Gelpolish is een sterke elastische gel in vele kleuren leverbaar, die heel dun kan worden aangebracht. Omdat deze laagjes zeer dun zijn blijft je natuurlijke nagel ook dun. Ik raad je aan om je gellak op je natuurlijke nagels maxiaal 3 weken te laten zitten. Dit omdat de lak lastiger afweekt als je hem langer laat zitten.


Onderhoud

Doordat je natuurlijke nagel door groeit, zul je uitgroei krijgen van de Gelpolish. Om die reden is het aan te raden om, zoals eerder aan gegeven, tussen de 2 en 3 weken terug te komen voor een nabehandeling. De gel wordt dan af geweekt en daarna wordt er weer een nieuwe kleur naar keuze opgebracht.


Verzorging


Om je nagels mooi te houden en te verzorgen raad ik je aan om bij voorkeur 4 maal daags nagel(riem)olie te gebruiken. Regelmatig oliën zorgt voor een goede houdbaarheid van het product en voedt je nagelbed en nagelplaat. Tevens zorgt het gebruik van olie dat ziektekiemen geweerd worden waardoor bacteriën en schimmels minder kans hebben.  Ik raad het gebruik van Dadi "Oil aan. Deze  olie is in de salon verkrijgbaar EN .... bij je eerste bezoek en behandeling krijg je flesje cadeau. Zie voor meer informatie over Dadi "Oil het kopje Famous Names.


Mocht je uitgekeken zijn op de gelpolish of een andere behandeling willen proberen, dan verwijder ik de polish en voor je.


Gelpolish plaats ik alleen bij personen boven de 18 jaar.


Voordelen van gelpolish:

-Is sterker dan nagellak

-Is dunner dan een kunstnagel

-Is flexibel als een natuurlijke nagel


Floris Burgwal 80, 2907 PH Capelle aan den IJssel  -  06-18077994  -  info@anrosanagelsalonenopleidingen.nl

KvK nr: 63126281  -  BTW-ID NL002188306B05  -  Copyright 2015  -  Powerd by ANROSA Nagelsalon & Opleidingen