Manicure voor heren en dames

Manicure voor heren en dames


Wil je geen kunstnagels maar wel regelmatig je handen en nagels laten verzorgen? Dan is een manicure wat voor jou. Een regelmatige manicure houdt je handen gevoedt, verzorgd en zacht.

Manly Manicure


Jij als man vindt het belangrijk om jezelf te verzorgen en er verzorgd uit te zien. Je gaat naar de barbier of kapper, de pedicure, je verzorgt je huid en gaat misschien ook naar de schoonheidsspecialist.


Ook je handen en nagels mogen in je algehele verzorging niet vergeten worden. En daarom is er voor jullie heren, de  MANLY man-i-cure! Deze manicure is met producten voor de mannenhuid, speciaal op jullie afgestemd. 


Tijdens deze behandeling worden eerst je nagels gevijlt en je nagelriemen verzorgd. Daarna krijg je een scrub aangebracht door middel van een korte handmassage. Na het afspoelen van de scrub, worden je nagels verzorgd met een nagelolie en je handen ingesmeerd met een handcreme met een neutrale mannelijke geur.  

Womenly manicure


Bij ANROSA heb je de keuze uit een Spa manicure, en de De Luxe Spa-manicure.


De Spa manicure duurt een minuut of 45.

Eerst worden je nagels verzorgd door middel van een manicure. Daarna wordt de conditie van de huid aangepakt door middel van een korte massage, een scrub en een parraffinebad.

Een paraffinebad zorgt voor de afvoer van afvalstoffen via de lymphe klieren in je handen. Daarnaast stimuleert het de doorbloeding (heel fijn voor bijvoorbeeld winterhanden), zorgt voor een dieptereiniging en verzacht en hydrateert de opperhuid.


De Luxe Spa manicure duurt een uur.

Deze behandeling bestaat uit een hand- en nagelverzorging zoals bij de Spa manicure. Daarnaast kijg je er nog een handbadje en een hand en onderarm massage bij.


Tegen een meerprijs kunnen je nagels gelakt worden met een gelpolish. Wil je er nailart bij dan kan dat natuurlijk ook.

Floris Burgwal 80, 2907 PH Capelle aan den IJssel  -  06-18077994  -  info@anrosanagelsalonenopleidingen.nl

KvK nr: 63126281  -  BTW-ID NL002188306B05  -  Copyright 2015  -  Powerd by ANROSA Nagelsalon & Opleidingen