Nagelverlenging

Nagelverlenging


Acrylnagels


Wil jij je nagels laten groeien of verlengen? Dan raad ik je aan om acryl te gebruiken. 


Wat is acryl?

Acryl bestaat uit twee substanties, namelijk een poeder (polymer) en een vloeistof (monomer of liquid). Door deze twee bestandsdelen te mengen met elkaar ontstaat er een zachte  substantie die na enkele minuten uithard aan de lucht. De oppervlakkige uitharding van acryl is 3 tot 5 minuten. De totale uitharding duurt 48 uur.


Wat kan ik ermee doen?

Met acryl kan ik je nagels verlengen in elke lengte en nagelvorm. Ik kan je nagels 1 kleur geven maar ook een French Manicure kunnen we heel mooi en strak met acryl verwezelijken. Wil je een gekleurde French of een Inlay French? (een French ingelegd met mooie glitters en nailart) Ook dat is geen probleem!

Nagels verlengen gebeurt door middel van een tip of een sjabloon. Ik geef er de voorkeur aan om sjablonen te gebruiken. Waarom? Omdat het minder werk is, en je de verlenging mooier kunt modelleren naar de eigen nagelvorm.


Een sjabloon is een sticker die op je vinger en onder/tegen je eigen nageluiteinde geplakt wordt. Daarna wordt er met acryl een verlenging gemaakt en de nagel wordt verder opgebouwt zodat hij een rechnisch goede structuur heeft die niet zal breken. 


Bij het gebruik van een tip moet eerst de juiste maat uitgezocht worden per vingernagel. Daarna wordt de tip met lijm op de natuurlijke nagel geplakt waarna de tip dunner gevijld wordt zodat hij mooi samensmelt met je eigen nagel. Daarna wordt er pas acryl aangebracht.


Zoals je leest scheelt het nogal qua tijd of er een tip of sjabloon wordt gebuikt. Daarnaast is de kans groot dat je met het vijlen van de tip ook de natuurlijke nagel  raakt met je vijl en dat willen we niet. 


Acryl wordt verwijdert door de toplaag af te vrezen de de rest van het product af te weken. Dit doe ik met een mengsel van aceton en Dadi'Oil.

Acrygel


Heb jij korte nagels die best stevig zijn en wil je je nagels laten groeien? Dan is Acrygel uitermate geschikt voor jouw!


Acrygel is de grootste doorbraak op het gebied van nagelverbeteringen!


Wat is Acryel?

Acrygel is geen acryl of hard gel. Het combineert de belangrijkste eigenschappen van deze twee producten in een revolutionair alles-in-één-systeem dat ontegenzeggelijk beter is!


In tegenstelling tot acryl, heeft Acrygel geen monomer nodig. Tevens hardt het product gewoon uit onder de ledlamp.

Acrygel is snel een eenvoudig aan te brengen, het loopt niet uit en veroorzaakt geen warmtepieken in de lamp.


Het is het lichtste product ooit

* 23% lichter dan acryl;

* 16% lichter dan traditionele hard gels

* 100% duurzaam


Acrygel voelt van alle nagelverbeteringen het natuurlijkst aan en draagt heel licht.

Het is sterker dan hard gels en flexibeler dan acrylproducten.


Het heeft een superieure hechting, zonder lifting of loslaten!


Wat kan ik ermee doen?

Ik kan je nagels verlengen door middel van tips of sjablonen in elke gewenste lengte en vorm. Zoals je hebt gelezen geef ik de voorkeur aan sjablonen.


Acrygel is een hardgel. Echter, tegenwoordig zijn de meeste acrygels afweekbaar.  Ik vijl de toplaag van het product af en de  rest van het product week ik af. Dit doe ik met een mengsel van aceton en Dadi'Oil.


Onderhoud


Doordat je natuurlijke nagel door groeit, zul je uitgroei krijgen van je nagelverlenging. Het strespunt van je product verplaatst zich naar het uiteinde van de nagel. Door de zwaartekracht heeft de nagel meer kans om los te laten. Tijdens de nabehandeling wordt dit weer hersteld. 

De acrygel of acryl wordt dunner gevijld en de uitgroei wordt  voorzien van een nieuw laagje. Mocht er lucht onder het product zitten dan wordt de acrygel of acryl van de betreffende nagel verwijdert en weer opnieuw aangeracht. 


Kunstlnagels zijn een sieraad voor de handen en kunnen in elke gewenste vorm en kleur worden gemaakt, variërend van een french manicure (huidskleurig nagelbed en witte, naturel of gekleurde tip), tot kleuren, glitters en nailart naar keuze. Ik plaats kunstproduct alleen bij personen vanaf 18 jaar.


Kunstnagels kunnen gelakt worden met een gelpolish of een gewone nagellak. Bij het gebruik van gewone nagellak raad ik aan om bij het verwijderen van de lak, remover zonder aceton te gebruiken. Aceton tast de kunstnagels aan.Nieuwe set bij je eerste bezoek

Kom je voor het eerst bij mij in de studio voor een behandeling? Dan ga ik een nieuwe set plaatsen bij je, ook al heb je nog product op je nagels. Waarom? Omdat de vorm van de acryl- en acrygelnagel bij de basis ligt en ik deze niet kan veranderen met een nabehandeling. Daarnaast weet ik niet welk merk product er op je nagels zit en of dit product EU gecertificeerd en dus veilig is. Vandaar mijn keuze om een nieuwe set te plaatsen. Zo ben ik er zeker van dat je een mooie, technisch goed gemaakte set nagels krijgt met producten die van hoge kwaliteit zijn en dus ook veilig en EU gecertificeerd zijn.


Verzorging

Om je nagels mooi te houden en te verzorgen raad ik je aan om bij voorkeur 4 maal daags nagel(riem)olie te gebruiken. Regelmatig oliën zorgt voor een goede houdbaarheid van het product en voedt je nagelbed en nagelplaat. Tevens zorgt het gebruik van olie dat ziektekiemen geweerd worden waardoor bacteriën en schimmels minder kans hebben.  Ik raad het gebruik van Dadi "Oil aan. Deze  olie is in de salon verkrijgbaar EN .... bij je eerste bezoek en behandeling krijg je een flesje cadeau. Zie voor meer informatie over Dadi "Oil het kopje Famous Names.