Nagelversteviging

Nagelversteviging


Heb jij korte nagels en wil je ze wat meer stevigheid geven zonder je flexibiliteit te verliezen? Dan zijn onderstaande producten wat voor jou.


BIAB

BIAB is een "Builder In A Bottle". Dit product wordt gebruikt om de natuurlijke nagels te verstevigen. BIAB is een base gel en nagelversteviger in 1 product.
Door de flexibele formule van deze gel kan deze moeiteloos meebuigen met de bewegingen van de natuurlijke nagelplaat, zonder dat er barsten of breuken plaatsvinden.

Door de flexibiliteit van het prouct is het aan te raden om iedere 3 tot 4 weken je nagels te laten behandelen.


Omdat BIAB qua prijs aanzienelijk duurder is dan de Rubberbase, is deze behandeling hoger geprijst dan de Rubberbase behandeling.


Rubberbase

Rubberbase is ook een base gel en nagelversteviger in 1 product. Hij buigt moeiteloos mee met de bewegingen van de natuurlijke nagelplaat, zonder dat er barsten of breuken plaatsvinden.
Dankzij de sublieme hechting komt bij 95% van de klanten geen luchtvorming of loslating van het product voor.

Ook Rubberbase dient om de 3, maximaal 4 weken te worden vervangen.


Wil jij je korte en redelijk stevige nagels laten groeien?  Dan is Acrygel of Acryl uitermate geschikt voor jou.


Acrygel

Acrygel is de grootste doorbraak op het gebied van nagelverbeteringen!


Wat is Acrygel?

Acrygel is geen acryl of hard gel. Het combineert de belangrijkste eigenschappen van deze twee producten in een revolutionair alles-in-één-systeem dat ontegenzeggelijk beter is!


In tegenstelling tot acryl, heeft acrygel geen monomer nodig. Tevens hardt het product uit onder de UV- of  LED-lamp.


Acrygel is snel een eenvoudig aan te brengen, het loopt niet uit en veroorzaakt geen warmtepieken ofwel 'heatspikes' in de lamp.


Het is het lichtste product ooit

* 23% lichter dan acryl;

* 16% lichter dan traditionele hard gels

* 100% duurzaam


Acrygel voelt van alle nagelverbeteringen het natuurlijkst aan en draagt heel licht.

Het is sterker dan hard gels en flexibeler dan acrylproducten.


Het heeft een superieure hechting, zonder lifting of loslaten!


Wat kan ik ermee doen?

Ik kan je nagels met acrygel verstevigen door een dun laagje op je natuurlijke nagel aan te brengen. 

Acrylnagels


Wat is acryl?

Acryl bestaat uit twee substanties, namelijk een poeder (polymer) en een vloeistof (monomer of liquid). Door deze twee bestandsdelen te mengen met elkaar ontstaat er een zachte  substantie die na enkele minuten uithard aan de lucht. De oppervlakkige uitharding van acryl is 3 tot 5 minuten. De totale uitharding duurt 48 uur.


Wat kan ik ermee doen?

Met acryl kan ik je nagels verstevigen door een dun laagje op je natuurlijke nagel aan te brengen.

Onderhoud

Omdat BIAB en Rubberbase flexibele producten zijn, kun je deze producten niet heel lang dragen. Zit het product te lang op je nagels dan is de kans groot dat het product gaat los laten, afbreken of dat je luchtbellen onder je product krijgt. Om die reden raad ik aan om na drie, maximaal vier weken, je BIAB of Rubberbase te laten vervangen. 


Acrygel en acryl zijn harde producten. Dit houdt in dat ze niet flexibel zijn, dus niet meegeven als je bijvoorbeeld je nagel stoot. Acrygel en acryl moet maxiaal om de vier weken worden opgevuld.


Doordat je natuurlijke nagel door groeit, zul je uitgroei krijgen van je nagelversteviging. Het strespunt van je product verplaatst zich naar het uiteinde van de nagel. Door de zwaartekracht heeft de nagel meer kans om los te laten. Tijdens de nabehandeling worden deze verhoudingen weer herstelt. De BIAB of de Rubberbase wordt verwijdert en weer opnieuw aangeracht.

De acrygel of acryl wordt dunner gevijld en de uitgroei wordt  voorzien van een nieuw laagje. Mocht er lucht onder het product zitten of er is wat afgebroken, dan wordt ook de acrygel of acryl verwijdert en weer opnieuw aangebracht. 


Je nagelversteviging kan naar behoefte nog afgelakt worden met een gelpolish. Wil je wat nailart? Ook daar kan ik in voorzien. Verzorging

Om je nagels mooi te houden en te verzorgen raad ik je aan om bij voorkeur 4 maal daags nagel(riem)olie te gebruiken.

Regelmatig oliën zorgt voor een goede houdbaarheid van het product en voedt je nagelbed en nagelplaat. Tevens zorgt het gebruik van olie dat ziektekiemen geweerd worden waardoor bacteriën en schimmels minder kans hebben.  Ik raad het gebruik van Dadi "Oil aan. Deze  olie is in de salon verkrijgbaar EN .... bij je eerste bezoek en behandeling krijg je een flesje cadeau. Zie voor meer informatie over Dadi "Oil het kopje Famous Names.Floris Burgwal 80, 2907 PH Capelle aan den IJssel  -  06-18077994  -  info@anrosanagelsalonenopleidingen.nl

KvK nr: 63126281  -  BTW-ID NL002188306B05  -  Copyright 2015  -  Powerd by ANROSA Nagelsalon & Opleidingen